Min schizofrena byracka

surfrasse.jpg
Byrackan Frasse är i tonåren.
Han sätter på alla filtar vi har i hela huset. Han glömmer bort att äta, av rädsla för att missa en hundtjej som kanske går förbi på gatan då han konstant sitter på soffans ryggstöd och spanar ut genom fönstret. Han ylar som om hela världen har gått under när vi kommer in från promenader under vilka vi träffat en liten hundbrutta.
Frasse är rätt sugen på att få till det, kan man säga…
 
Han har också blivit helt schizofren, vissa hanhundar har han bara bestämt sig för att han inte tycker om och när han träffar dem morrar han och visar tänderna. För att sedan bli världens gulligaste pusshund en minut senare. Samma sak när vi ska torka hans tassar efter en regnig promenad, då kan han visa sitt misstycke genom att knorra, men så snart det är gjort så rultar han in och överfaller oss med pussar. Ibland kan han även vifta på svansen och morra samtidigt – glad i bak och arg i fram liksom? 

I april blir han två år – den värsta åldern har jag hört från många andra hundägare. Frasse är min första hanhund och ibland förstår man ingenting, när min lilla söta vita fluffiga hund är hög på testosteron, bröstar upp sig och tror att han nog kan ta den där rottweilerhanen på andra sidan gatan i en närstrid. För i Frasses värld så är han två meter hög och heter ”Killer”. 
Suck…pojkar.

Annonser

Ett svar to “Min schizofrena byracka”

  1. Elin Says:

    Söt bild på byrackan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: