Hålet i vårt liv. En följetong.

kaminenochhalet
Nu har vår kamin kommit! Sambon och ytterligare två killar släpade den 200 kg tunga bautastenen, fastsatt liggandes på en gammal dörr med en madrass ovanpå, genom trädgården och uppför verandan och slutligen in i huset. Cirka 4 kg snö kom också med in på köpet, så det var bara att börja torka… Men nu står kaminen fint på fel plats i vardagsrummet och väntar på att dess riktiga slutdestination ska bli klar. 
   Väntan beror på att vi ska lägga klinkers på det område där kaminen ska stå (samt lite extra bredvid där vi har tänkt att bygga vedförvaring) och sambon var lite ivrig då han skulle börja, så han sågade glatt upp hålet i golvet. Eftersom vardagar finns så hinner man ju inte jobba så mycket med hus och hem under mån-fre, så nu har vi haft ett stort hål med en halvmeter sågspån i,  i vardagsrummet cirka en vecka… Men jag tror på min sambo när han säger att det kommer bli bra. Så jag kommer hålla er uppdaterade hur det går, med bilder, löpande!

Annonser

2 svar to “Hålet i vårt liv. En följetong.”

  1. Tjohalias blogg om inredning Says:

    Åh vad spännande, det kommer säkert att bli hur fint som helst!
    Kram Sandra

  2. Thildisen Says:

    Funderar på hur ni lyckas hålla Frasse borta från sågspånen. Han måste ju tycka att hålet i golvet är superspännande. Det hade iallafall jag gjort om ja vore vovve =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: