Måla mig!

eye
Kvinnan jag var hos på hudvårdsklass var en duktig försäljare och jag köpte en ögonkräm – men hon lyckades också få mig att tacka ja till uppföljningskursen i make up! Det innebär att hon ska komma hem till mig i morgon och ge mig en liten privat kurs som förhoppningsvis ger nya idéer (och som gör att jag i princip måste handla något).

Men jag är ganska tråkig då jag sminkar mig då jag alltid kör samma grej, lite mindre till vardags och så öser jag på lite mer om det är partaj. 🙂 Därför tänkte jag att det skulle vara kul med lite nya tips på hur man skulle kunna sminka sig. Jag är lite sugen på någon kul ögonskugga tror jag men alla roliga färger (enligt tanterna på Åhléns sminkavdelning i min närmaste stad) passar tydligen bäst till de som har bruna ögon, Vilket känns diskriminerande då jag också vill kunna ha ex. grön ögonskugga! Till blåögda ”kan” man tydligen bara ha olika nyanser av beige-guld-brunt, möjligtvis silver…

Det ska i alla fall bli spännande att se vad hon säger och kanske blir det några roliga ögonskuggor!

Annonser

5 svar to “Måla mig!”

 1. Bokmalen Says:

  Nu påminnde du mig om att jag har en ”sminkgrej” från Bodyshop kvar som jag inte utnyttjat. Måste kolla om den gått ut, annars ska jag ta och boka tid tror jag.
  Jag är jättetråkig i sminkväg till vardads å när jag är på typ en ”sminkgrej” så ”måste” jag köpa… åsså använder jag det inte…
  Ha en fin kväll!
  Kramen, Maria

 2. Inspirera Mera Says:

  Det lät som en roligt kurs! En sån borde jag också gå. Kan vara kul att få veta lite mer om vilka färger man passar bäst i.
  Ha en trevlig helg, kram Sandra

 3. Marie Says:

  Hoppas det gick fint med ögonskuggorna och att du fick testa något nytt! =)
  ”Fundelurar” på om det inte var du som cyklade förbi mig o Leia förrut i centrum? Har ju inte träffat dig IRL så jag var lite osäker! =)
  Ha en finfin helg!
  hälsn Marie

 4. Johanna Says:

  Jag följer det hela med spänning!

 5. Hanna Says:

  Oj då, tur att man är brunögd. Tror dock inte att du bara kan ha beiga osv nyanser… Brukar man inte dela in utseenden i olika årstider och passa färger därefter? Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: