Nya markiser

Såhär ser huset ut från framsidan nu. Altanen är påbörjad och fönstren icke färdiga. Se nästa bild för att se hur de kommer se ut.

Idag kom Högbergs och satte upp våra nya fina markiser! Från början var det tänkt att vi skulle ha röda markiser men då vi inte hittade några markiser i rätt röda nyans (ville ha samma färg som ytterdörren) så blev det antracitgrå istället i samma färg som husets sockel. Tyvärr framkommer de ännu inte renoverade fönstren som ännu skruttigare mot de nya markiserna. De ska ju, som de på de andra sidorna av huset, bli mörkgrå med vita karmar. 

Färdiga fönster och fin ny markis!

Fina nya markiser men de härliga hörnfönstren är fortfarand einte gjorda. Vi har köpt nya bågar som redan är färdigmålade men arbetet med karmarna återstår…

Från baksidan.

Annonser

Ett svar to “Nya markiser”

  1. Eréne Svensson Says:

    Hej Lena!

    Oj vad snyggt ert hus är! Fantastiskt! Du kanske kan börja färgsätta hus åt människor som nyligen köpt ett med renoveringsbehov. Du har ju kunskaperna och produkter för inredning. Antar att du har bra kontakter med färg- och tapetaffärer och producenter också. Saknas mäklarkontakter då – kanske :O)

    Kram
    Eréne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: