”Det var ett stort träd du planterade där”

De senaste två dagarna har jag hållit på med att sätta kantsten kring altanen för att få en bra kant att köra med gräsklipparen på. Jag ville även skapa lite ”gräsfritt” område kring det gamla äppelträdet och rosen som jag planterat där. Trädet står ganska nära altanen och borde väl kanske egentligen av estetiska skäl huggas ned, men trädet har gudomliga äpplen så vi har valt att behålla det. Men jag gillar ändå kommentaren jag fick från en förbipasserande äldre herre då jag höll på att sätta kansten runt äppelträdet: ”Det var ett stort träd du planterade där!” 🙂

Det var för övrigt ett rejält jobb med att gräva ned de där stenarna och då marken sluttar mot kameran på bild 2 så fick jag fylla upp med en hel del jord för att det inte skulle se helt snett ut från gatan sett.

Målet är att den lilla ynkliga rosen  som syns på första bilden (som satt nära den platsen där den står nu då vi köpte huset) ska ta sig och blomma fint på en ställning sedan. Då vi byggde den nya entrén låg den på marken med rötterna i vädret i flera veckor, ändå överlevde den och tog sig då den stoppades i jorden igen. Så den är en överlevare! Jag kan ju inte mycket om rosor men den är tydligen både rotäkt och remonterande. 😉

Annonser

2 svar to “”Det var ett stort träd du planterade där””

 1. Erika Says:

  Hej Lena! Har hittat en tapet på Styleroom (som jag nu inte hittar tillbaka till…) Han som hade den skrev att den var från dig! Liknar mönstret på den blomman som är högst upp till vänster på din sida, sen var det inslag av starka färger… Nåt du känner igen? Hoppas på svar!
  Mvh Erika

  • Lena Says:

   Det kan nog vara min mönsterpassade tapet ”Botanica”, den finns i flera olika färgkonstellationer. Kika på min webshop under mönsterpassade tapeter så kan du se om du hittar den.

   Vänliga hälsningar
   Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: