Det måste bli sämre innan det kan bli bättre

Nu har vi fått tillträde till vårt nya enplanshus och vi har rivstartat renoveringen med att riva upp alla golv ända ned till plattan. Vid besiktningen upptäcktes nämligen att plattan vid byggnation städats dåligt och hade lite mögelpåväxt, så det enda alternativet var att sätta in ventilerade golv från Nivell. Då har man garantier att det aldrig kan bli mögelpåväxt igen. Kostnaden fick naturligtvis säljaren ta. Dock förde det med sig att vi även kommer att behöva lägga ny parkett och byta kök. Eftersom det kommer bli en ganska stor skillnad kommer jag lägga upp bilder här under renoveringen. Idag öppnades en del sv väggen mellan kök och vardagsrum upp (kommer bli mer av den väggen som ryker på tisdag). Just nu ser allt förfärligt ut, men det måste ju bli sämre innan det kan bli bättre!

20130224-172605.jpg
Del av kök. Till vänster kommer vi öppna upp mot vardagsrummet och även ytterligare en stor del av den väggen ryker på tisdag. Endast 120 cm av väggen blir kvar.

 

20130224-172648.jpg
Blivande läs/spelrum. Här kommer man också ut till uterummet.

20130224-172657.jpg
Del av vardagsrum. Fönstren och väggarna blir vita och på kortsidan ska så småningom dubbla fönsterdörrar sättas in. Byggarbetarna åt pizza idag! 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: